Foredrag – Supply Chain vol. 3,0 (Kina)

Supply Chain vol. 3,0 – sådan producerer du helt ned til 250 stk. – til priser og leveringer der holder!

Vidste du, at især mindre danske virksomheder faktisk har en fordel, når de handler med Kina? Og vil du vide hvilke? Igennem medierne hører vi, at Kina stormer frem – og til tider kan vi læse om store danske virksomheder, der flytter deres produktion tilbage til Danmark. Er Kinas rolle som Verdens Fabrik ved at være udspillet, og er fordelene ved produktion i Kina udtømt?

Med fokus på kulturelle spilleregler og Supply Chain, og med udgangspunkt i egne erfaringer, vil Heidi Larsen ærligt fortælle både, hvad man gør – og måske særligt, hvad man ikke gør, når man producerer i Kina eller Asien generelt. Heidi Larsens seneste stilling, i hvad hun kalder det virkelige liv, var som Strategic Sourcing Manager ved Menu, og siden har hun foruden opstarten af Plus 7 delt ud af sine erfaringer i bogen (easily?) MADE IN CHINA! – en bog der fik TV2 NEWS til at udråbe hende til Kina-ekspert.

Til dagligt arbejder Heidi som direktør i Plus 7, som rådgiver inden for Supply Chain, og producerer under Private Label inden for bolig-interiør og modevarer. Plus 7 hjælper både med produktudviklingen og selve opsætningen af rammerne for et frustrationsfrit samarbejde med Kinesiske- eller Asiatiske leverandører – eller de leverer produkterne med kundernes logoer i bunden – på kundens specifikke adresse. Uden bøvl, og uden ekstra omkostninger.

Det, at Plus 7 kan producere helt ned til 250 stk. i en farve, er det, Heidi fortæller om under det interaktive foredrag Supply Chain vol. 3,0. For hvordan kan det være, at vi kender Kina gennem medierne som en stor mastodont, men samtidig hører, at netop tillid er det, der er vigtigst i et samarbejde? Kan man virkelig vende netop tilliden til sin fordel – og samtidig sikre, at priserne bliver, hvor de startede med at være? Det mener Heidi, at man kan, og det er de samme emner, som hun ofte udgiver artikler om i diverse danske medier og branchemagasiner. Desuden underviser hun på Syddansk Universitet i Supply Chain Innovation – og det med at formidle budskaber gør hun så godt, at hun i juni 2013 vandt titlen som Europamester i Public Speaking – og har dermed papir på at være Europas bedste taler.