Foredrag – Kvinde kend dit mod – en Iværksætters bekendelser

Kvinde kend dit mod – En iværksætters bekendelser

Om arrangementet: Brendon Buchard har sagt ”definitionen på at tro, er at når du står helt ude på afgrunden, og er NØDT til at tage et skridt ud i intetheden, da vil du vide at der vil ske én af to ting: enten vil et trin komme frem, eller du vil lære at flyve”. Det kræver mod og tro på sin drøm at sige sit gode faste job op, og springe ud i livet som iværksætter. Kvinder er måske kendt for at tænke for meget, og kan man egentlig tænke en ide ihjel? Heidi Larsen fra Plus 7 vil fortælle hendes historie fra hun sprang ud som iværksætter; hvilke overvejelser hun gjorde sig, mødet med sin første kunde, om da hun udgav sin første bog, blev udråbt som Kina-ekspert på TV2 NEWS, vandt prisen som årets iværksætter 2012 og overvandt sin frygt for at tale i forsamlinger så hun kunne gå på sejrsskamlen og modtage guld i det nyligt afholdte Europamesterskab i Public Speaking i Monaco. En historie der lyder lang, men som kun går 2 år tilbage. Er det en myte at man kan leve af sin hobby, og hvordan kommer man i gang – eller videre?

For hvem: Arrangementer er for både mænd og kvinder der enten er- eller drømmer om at blive iværksætter, og som ikke har noget imod et kærligt spark bagi, tilsat et utømmeligt engagement og drivkraft.

Dit udbytte: Du vil komme med bag scenen, og Heidi vil svare ærligt på alle spørgsmål omkring livet som iværksætter. Er det så lyserødt – eller hårdt som nogle mener? Du vil få konkrete råd til at komme i gang – eller videre mod din drøm.

Heidi Larsen, billedtekst: Heidi Larsen er stifter af Plus 7, som rådgiver om Kina og producerer under Private Label til designkunder indenfor boliginteriør og mode. Hun er desuden forfatter til bogen (easily?) MADE IN CHINA! som beskriver dels hvordan en forsyningskæde sættes op, og hvordan frustrationer elimineres fra et igangværende dansk-kinesisk samarbejde. Hun er ofte brugt som Kina-ekspert af blandt andre TV2NEWS og DRs Radio, ligesom de fleste førende trykte medier og brancheblade. Heidi Larsen har en baggrund i modeverdenen, og hendes seneste stilling forud for Plus 7 var som Strategic Sourcing Manager ved MENU. Hun arbejder i dag som foredragsholder og administrativ direktør i Plus 7 – hvor hun især har fokus på at optimere danske SMVeres muligheder i Kina. Til sidst, har hun titel af Europamester i Public Speaking 2013, og stiller således op i VM i Rio de Janeiro til november 2013.