Foredrag om Autenticitet

Der tales og skrives meget om begrebet ”autenticitet”. Om at være ærlig og ægte. Om at være sig selv. Om at turde træde i karakter som sig selv.

Og det mener foredragsholder Ulrich Søgård er med god grund. For netop at turde og evne at være sig selv – er selve forudsætningen for at få det liv man ønsker.

At være autentisk og agere med integritet – er afgørende for privatpersoner, medarbejdere og ledere, sælgere og nøglespillere på alle niveauer der ønsker succes – på en naturlig og ubesværet måde.

For det er når du er autentisk at du evner at være ærlig overfor dig selv, at kommunikere ærligt og med gennemslagskraft. Og det er med ærligheden og evnen til at komme i gennem med dit budskab – at du kan skabe tillid og etablere de stærke relationer.

Og tillid og relationer – er nøglen til succes af enhver art. Netop fordi man ikke kan skabe succes alene og for sig selv. Det sker altid i samspil og samarbejde med andre.

Ulrich har hele livet insisteret på ”sandheden” – at se og sige tingene åbent som de nu engang er. I alle sammenhænge. Og lige op i folks åbne ansigter. Ud fra devisen om at meningen med sandheden er – at den skal frem.

Det har medført nogle lærerige konflikter og til tider massiv modstand fra især de mennesker der nægter at se sandheden i øjnene – og som hellere vil spille skuespil og holde fast i ”at Kejseren har det fine Tøj på”.

Ulrich har hele vejen i gennem insisteret på at sige det højt – når kejseren ikke har tøj på.

Til daglig arbejder Ulrich med udvikling og coaching af ledere og medarbejdere – og skaber markante resultater med hans eget vækstprogram ”Autentisk Mentalitet”.

 

Her følger et udpluk af de emner og temaer som Ulrich kommer ind på i sit foredrag:

 

 • Dit Selvbillede kommer før alt andet – ser du dig selv som en Svane eller en Gråand?
 • Elsker du dig selv? Hvis ikke, hvordan skal andre så kunne holde af dig og elske dig?
 • Giv dig selv først – jamen, er man så ikke en egoist?
 • Hvem er jeg egentlig – når jeg er mig selv?
 • Resultatpyramiden – og din vej til flow
 • Har du dit selvværd på spil – når du præsterer? Så er det derfor du ikke er tilfreds med dit præstations-niveau!
 • Grundformlen er enkel: Det handler om at GØRE det du kan MÆRKE er det RIGTIGE i situationen. Tør du leve den ud – helt ud? Eller frygter du konsekvenserne?
 • Hvordan kan jeg være frygtløs i alt hvad jeg gør – og med rygrad og integritet påvirke mine medmennesker og gøre en forskel i og for verden?
 • Ledelse: Den Autentiske Performance-kultur: Hvordan skaber man som leder en kultur hvor medarbejderne tør være sig selv – og skaber de store resultater af sig selv?
 • Salg: Flydende Salg: Hvordan tilbyder man som sælger sig selv og sine ydelser – så kunderne insisterer på at få lov til at KØBE – så sælger slipper for at SÆLGE? Fra SALG til KØB
 • Glad succes. Ikke omvendt. Du skal være glad – for at du får meningsfuld succes. Det går ikke at være ked af det – og så arbejde på at få succes – og så først føle dig glad når du får fingre i succes’en ude i horisonten!
 • Det handler om mennesker. Vi orker ikke mere corporate bullshit og skuespil. Vi vil ha’ nærvær, ærlighed og fortrolighed. Det er vores biologiske behov!
 • Hvad længes de fleste mennesker efter? Hvad savner de fleste mennesker? (svar: En soulmate)
 • Tjekliste: Ejer eller offer – lever jeg indefra og ud – eller udefra og ind? Er jeg styret af mine omgivelser og hvordan de ønsker jeg skal være og leve – eller er jeg styret mig mine egne værdier og grundprincipper? Vi tester og afklarer publikum om de er fulde af klassisk OFFER-mentalitet – eller om de er stærke og selvstændige EJERE (se vedhæftede dokument)